Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

5 nepečených dobrôt + jeden bonus :D

00 1.jpg
13
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
reklama:

Nepečený malinový dezert s pudingom

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Tort kusok desert malina chernika favim.ru 17421.jpg
  • Kusov:1
  • Čas Prípravy: 20m
  • Varenie: 5m
  • Hotové Za:2:25 h

Suroviny

  • 35 ks BEBE kakaových keksov
  • 2 balenia malinového pudingu
  • 3 lyžice práškového cukru
  • 6 lyžíc kryštálového cukru
  • 700 ml mlieka
  • 300 g malín
  • 250 ml smotany na šlahanie

Postup prípravy

1. Krok

Na menší plech rozložíme na dno sušienky.Maliny umyjeme a necháme na sitku odkvapkať.

2. Krok

V mlieku rozmiešame puding a dáme variť,pridáme kryštálový cukor a varíme do zhustnutia.Ešte horúci vylejeme na sušienky ,vyrovnáme a necháme vychladnúť.

3. Krok

Na puding poukladáme maliny,jemne zatlačíme a na vrch rozotrieme vyšlahanú šlahačku s práškovým cukrom .Môžeme ozdobiť postrúhanou čokoládou.

Nepečený tvarohový koláč s Nutellou

Kuchyňa:
Náročnosť:
Torta1 640x322.jpg
  • Kusov:1
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 15m
  • Varenie: 0m
  • Hotové Za:2:0 h

Suroviny

  • 280g maslových alebo grahamových sušienok
  • 5 lyžíc masla
  • 1 malá Nutella
  • 450g jemného tvarohu
  • 3/4 šálky opekaných lieskových orechov
  • 1/2 šálky práškového cukru

Postup prípravy

1. Krok

Do mixéra dáme sušienky, 3 lyžice orechov, maslo a 1 lyžicu nutelly. Zmixujeme a zmes natlačíme do okrúhlej formy na dno. Dáme stuhnúť do chladničky.

2. Krok

Tvaroh riadne zmiešame s práškovým cukrom do penista a pridáme nutellu a vymiešame spolu. Vylejeme na korpus a posypeme nasekanými orechami. Dáme do chladničky stuhnúť na pár hodín.

Nepečený Oreo koláčik

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Usual________ 640x390.jpg
  • Kusov:1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20m
  • Varenie: 0m
  • Hotové Za:2:0 h

Suroviny

  • 60 g masla
  • 30 ks oreo keksov
  • 300 g jemného tvarohu
  • 200 g smotany na šľahanie
  • 130 g práškového cukru
  • 12 g želatíny

Postup prípravy

1. Krok

Oreo kekse zomelieme a zmiešame s rozpusteným maslom. Dáme na dno menšej tortovej formy a potom do chladničky vychladnúť. Tvaroh zmiešame s cukrom, šľahačku vyšľaháme dotuha a pridáme k tvarohu, premiešame. Želatínu pripravíme podľa návodu a pridáme k tvarohovej zmesi spolu s pár rozdrvenými sušienkami oreo. Nanesieme plnku na korpus a dáme na pár hodín do chladničky. Zdobíme sušienkami oreo.

1 2.jpg2 1.jpg3 1.jpg4 1.jpg5 1.jpg6 1.jpg

Nanaimo kocky

Náročnosť:
Screenshot_4.jpg
  • Kusov:1
  • Porcií: 16
  • Čas Prípravy: 40m
  • Varenie: 20m
  • Hotové Za:60m

Suroviny

  • 1/2 šálky rozpusteného masla
  • 5 lyžíc kakaa
  • 1/2 šálky cukru
  • 1 vanilkový cukor
  • 1 vajce
  • 1 1/2 šálky rozmrvených sušienok
  • 1/2 šálky sekaných vlašských orechov
  • 1 šálka kokosu
  • Krém:
  • 125 g masla
  • 2 lyžice vanilkového pudingu
  • 300 ml mlieka
  • 4 lyžice cukru
  • Čokoládová poleva:
  • 120 g čokolády
  • 3 lyžice masla
  • 2 lyžice smotany

Postup prípravy

1. Krok

Malý plech 10x 10 vyložíme papierom na pečenie..Pripravíme si vodný kúpeľ a do misky nad ním dáme maslo, 5 lyžíc kakaa 1/2 hrnčeka cukru a vanilkový cukor.Miešame kým sa všetko neprepojí.

2. Krok

Pridáme vajce a šľaháme asi 2 – 3 minúty,ručným šľahačom alebo metličkou.Zmes nám zhustne a bude mať štruktúru ako čokoládová poleva.

3. Krok

Odstránime z kúpeľa pridáme rozmrvené sušienky .(môžete ich mixérom prekútrovať.) kokos a mleté alebo rozsekané vlašské orechy.Premiešame a navrstvíme na plech..Poriadne zatlačíme.Dáme do chladničky zatuhnúť..

4. Krok

Pripravíme si puding..Uvaríme ho z pudingového prášku cukru a mlieka..Potom necháme vychaldnúť a do chladného primiešame vanilkový extrakt a maslo..Navrstvíme na kakaový základ, a vrátime do chladničky..

5. Krok

Čokoládovú polevu pripravíme opäť vo vodnom kúpeli..Rozpustíme čokoládu s maslom a s 2 lyžicami smotany na šľahanie..Polevou prelejeme zákusok pekne zarovnáme a necháme zatuhnúť..

6. Krok

Podávame nakrájané na kocky.

Tvarohový nepečený dezert so zeleným čajom

Kuchyňa:
Náročnosť:
Chizkeyk iz tvoroga.jpg
  • Kusov:1
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 25m
  • Varenie: 0m
  • Hotové Za:30m

Suroviny

  • 100 g dobrej bielej čokolády
  • 3 lyžice smotany na šľahanie
  • 50 g maslových sušienok
  • 50 g lúpaných mandlí
  • 300 g tvarohu
  • 250 ml smotany na šľahanie
  • 150 ml bieleho jogurtu
  • 5 čajových lyžíc Matcha zeleného čajového prášku
  • 1/2 šálky krupicového cukru
  • 10 g želatíny
  • 3 lyžice citrónovej šťavy

Postup prípravy

1. Krok

Tortovú formu s priemerom 20 – 22 oblejeme studenou vodou a dáme na pár minút do mraziaku.

2. Krok

Mandle orestujeme na suchej panvici za stáleho trasnia 3 – 4 minúty a potom ich spolu so sušienkami rozmixujeme na jemnú strúhanku.

3. Krok

Čokoládu nalámeme a rozpustíme vo vodnom kúpeli 3 lyžicami smotany na šľahanie..Pridajte mandľovo sušienkovú zmes a natlačte do tortovej formy hneď ako ju vyberiete z mraziaka..

4. Krok

Takto vyplnenú formu dáme do chladničky a pripravíme si tvarohovú matcha náplň..

5. Krok

Namočíme si želatínu do trochy studenej vody a necháme 110 minút napučať..Tvaroh utrieme cez sitko alebo do jemna vymixujeme a pridáme aj cukor ..Jogurt si premiešame s čajovým práškom a potom vmiešame do tvarohovej zmesi…

6. Krok

Želatínu premiešame s citrónovou šťavou a zohrejeme na 60°C ..Potom pridáme k nej lyžicu tvarohovej zmesi a nakoniec všetku zmiešame k plnke.

7. Krok

Potom plnku navrstvíme na mandľovo sušienkový základ, pekne zarovnáme a dáme do chladničky najmenej na 5 hodín tuhnúť..

8. Krok

Vrch môžete prizdobiť bielou čokoládou, mätovými lístkami alebo jednoducho strúhaným kokosom…

BONUS: osviežujúca letná pochúťka…

Jogurtová pochúťka

Chod:
Náročnosť:
Jogurtova pochutka13logo 640x397.jpg
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 15m
  • Varenie: 5m
  • Hotové Za:20m

Suroviny

  • 500ml jogurt biely
  • 1-2 lyžice práškový cukor
  • 1 vanilkový cukor
  • 1 Zlatý klas
  • jahodový kompót
  • jahodový sirup alebo džus

Postup prípravy

1. Krok

Pripravíme si hustý jogurt – na misku si položíme väčšie sitko, naň rozprestrieme čisté plátenko, vylejeme jogurt a necháme stiecť najlepšie cez noc. Získame tak veľmi hustý jogurt

2. Krok

Do jogurtu pridáme vanilkový cukor a podľa vlastnej chute aj cukor práškový

3. Krok

Jahodový kompót scedíme a dolejeme sirupom, alebo džúsom tak aby sme mali 400ml tekutiny, v tekutine rozmiešame Zlatý klas a uvaríme, ak chcete môžete pridať cukor

4. Krok

Mierne vychladnuté dáme na dno pohárov a pridáme celé jahody, na stuhnutú spodnú vrstvu dáme jogurtovú hmotu a znovu jahodovú hmotu

5. Krok

Ozdobíme celými jahodami, šľahačkou, čokoládou, podrvenými celozrnnými keksíkmi alebo akokoľvek inak 🙂

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Súvisiace témy:

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.