Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Hermelín pečený v alobale

reklama:
P1121639.jpg
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 0min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 0min

Suroviny

  • 1 hermelín
  • 2 plátky slaniny,
  • ½ cibule,
  • 2 plátky šunky
  • koření
  • (grilovací koření, paprika, provensálské koření
  • alobal

Postup prípravy

1. Krok

Na alobal dáme překrojený plátek slaniny, na to položíme čtvrt cibule, kterou jsme pokrájeli na proužky.

2. Krok

Přikryjeme kolečkem sušnky a posypeme kořením – zvolila jsem papriku a provensálské koření.

3. Krok

Na to všechno položíme hermelín a zase posypeme koření, položíme šunku, nakrájenou cibuli a slaninu.

4. Krok

Nakonec uděláme z alobalu balíček a dáme do trouby zapéct na 180°C. Pečeme asi 10 – 15 minut

reklama:
reklama:
reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1025 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.