Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Kura na paprike s haluškami

Kura na paprike
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Kura na paprike FOTO: klient

Vyberte sa s nami na kuchársku cestu časom:

Tento recept na krémové a pikantné kura na paprike s haluškami pochádza ešte z čias rakúsko-uhorskej ríše. Tento recept, ktorý vytvoril János Kotányi v roku 1896, chutí stale rovnako vynikajúco.

Čas prípravy: 60 – 70 minút

Pre 4 osoby potrebujete:

Vaječné halušky:

Návod na prípravu:

  1. Na bravčovej masti orestujte cibuľu, pokrájanú na prúžky. Primiešajte červenú papriku, pol lyžice majoránu a kuracie mäso. Osoľte, dobre premiešajte a prikryté nechajte dusiť niekoľko minút.
  2. Pridajte vodu a nechajte mäso dovariť do mäkka. Dávajte pozor, aby sa nespálilo.
  3. Servírujte so smotanou a s vaječnými haluškami.
  4. Vaječné halušky pripravíte tak, že zmiešate všetky prísady a vyrobíte mierne tuhé cesto. Dvoma čajovými lyžičkami tvarujte halušky a varte ich vo vriacej osolenej vode, kým nevyplávu na povrch.
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Súvisiace témy:

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.