Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Černohorský rezeň

Černohorský rezeň
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Černohorský rezeň Foto: www.gettyimages.com
reklama:

Suroviny

  • 1 kg bravčového mäsa (karé, stehno)
  • 500 g zemiakov
  • 3 lyžice hladkej múky
  • 1 vajíčko
  • 1 strúčik cesnaku
  • 1 menšia cibuľa
  • soľ a korenie
  • majoránka
  • olej na vyprážanie
  • tvrdý nastrúhaný syr na posypanie
Černohorský rezeň
Černohorský rezeňFoto: www.gettyimages.com

Postup prípravy

1. Krok

Mäso si nakrájame na rezne..Naklepeme osolíme a okoreníme..

2. Krok

Zemiaky nastrúhame na jemnom strúhadle, pridáme vajíčko, hladkú múku pretlačený cesnak najemno nakrájanú cibuľu,soľ korenie a majoránku..Vypracujeme cestíčko ako na placky..

3. Krok

Rezne obaľujeme najskôr v hladkej múke a potom v zemiakovom cestíčku..Vyprážame na rozpálenom oleji..Po vypražení necháme na papierovom obrúsku odležať aby sa vypila prebytočná mastnota..

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Súvisiace témy:

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.