Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Boršč

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Borsc.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 50min
  • Hotové Za: 1:10 hod
reklama:

Suroviny

  • 200 g bravčového mäsa
  • 200 g údeného mäsa
  • 150 g kapusty
  • 100 g cvikly
  • 70 g miešanej koreňovej zeleniny
  • 250 g zemiakov
  • 2 lyžice rajčinového pretlaku
  • 250 ml hustej kyslej smotany
  • ocot
  • mleté čierne korenie a soľ
  • voda
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Do studenej vody dáme variť na menšie kúsky pokrájané údené mäso a na rezance pokrájanú cviklu..

2. Krok

Potom pridáme na kocky pokrájané bravčové mäso osolíme a uvaríme do polomäkka. Kapustu a zeleninu pokrájame na rezance a očistené zemiaky na kocky. Tie pridáme aj s rajčinovým pretlakom a všetko spolu uvaríme do mäkka.

3. Krok

Polievku zahustíme bielou zápražkou, ochutíme soľou , korením a octom a napokon do nej zamiešame smotanu..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

579 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.