Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Zázračná prísada do kávy: Podporí váš metabolizmus a pomôže vám zbaviť sa tuku

Káva
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Káva Foto: depositphotos.com
reklama:

Káva je nesporne jedným z najobľúbenejších nápojov na svete, ktorý mnohí z nás nedokážu vynechať z ranného rituálu. Prináša nielen energiu na zvládnutie každodenných povinností, ale ak ju obohatíte o správne zložky, môže sa stať účinným pomocníkom v boji proti nadbytočným kilogramom. Vďaka kombinácii prírodných ingrediencií nielen zrýchlite metabolizmus, ale aj efektívnejšie spálite telesný tuk bez toho, aby ste museli meniť stravu či fyzickú aktivitu.

Čo robí túto kombináciu výnimočnou?

  1. Škorica je jedným z najcennejších korenín, ktoré priaznivo ovplyvňuje ľudské telo. Je známa svojimi protizápalovými účinkami, pomáha znižovať zápaly v organizme a okrem toho obsahuje množstvo antioxidantov, ktoré chránia bunky pred poškodením. Škorica má zároveň pozitívny vplyv na reguláciu hladiny cukru v krvi, čím podporuje proces spaľovania tukov a zabraňuje ich ukladaniu.
  2. Kokosový olej patrí medzi zdraviu prospešné tuky, ktoré telo dokáže rýchlo premeniť na energiu. Obsahuje takzvané MCT tuky (tuky so stredne dlhým reťazcom), ktoré sa v tele spracúvajú inak ako bežné tuky – rýchlejšie sa rozkladajú v pečeni a spaľujú. Práve vďaka týmto vlastnostiam kokosový olej pomáha zrýchliť metabolizmus a urýchľuje proces chudnutia.
  3. Med je prírodným sladidlom, ktoré telo nevníma ako obyčajný cukor. Obsahuje množstvo dôležitých živín, ako sú minerály (železo, draslík, vápnik) a vitamíny (B6, C a ďalšie), ktoré podporujú celkovú vitalitu. Hoci má sladkú chuť, med sa v tele správa inak než rafinovaný cukor – premení sa rýchlejšie na energiu, namiesto toho, aby sa ukladala ako tuk.

Ako si pripraviť túto zmes?

Budete potrebovať nasledujúce suroviny:

  • 1/2 šálky medu
  • 3/4 šálky kokosového oleja
  • 1 lyžička škorice
  • 1 lyžička kakaa (voliteľne)

Zmiešajte všetky tieto suroviny dokopy, kým nevznikne jednoliata pasta. Uložte ju do sklenenej nádoby a skladujte v chladničke, aby bola vždy po ruke.

Ako používať túto zmes?

Každé ráno pridajte 1-2 lyžičky pripravenej zmesi do horúcej kávy. Dobre premiešajte a vychutnajte si svoj nový obľúbený nápoj, ktorý vám nielen dodá energiu, ale zároveň podporí proces spaľovania tuku. Stačí pravidelná konzumácia a výsledky sa dostavia už čoskoro!

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Súvisiace témy:

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.