Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Malinové brownies – dokonalá kombinácia čokolády a ovocia

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Malinové brownies – dokonalá kombinácia čokolády a ovocia
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Malinové brownies – dokonalá kombinácia čokolády a ovocia Foto: depositphotos.com
  • Čas Prípravy: 0min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 0min

Ak patríte medzi milovníkov čokoládových dezertov, malinové brownies vás určite nadchnú. Tento lahodný, na povrchu jemne chrumkavý a vo vnútri vláčny koláč je ideálny na každú príležitosť. Vďaka malinám získava sviežu ovocnú chuť, ktorá perfektne dopĺňa intenzívnu čokoládovú arómu. Príprava je jednoduchá a zvládne ju aj začiatočník v kuchyni.

reklama:

Suroviny

  • 200 g cukru
  • 200 g masla
  • 200 g horkej čokolády
  • 200 g čerstvých malín
  • 60 g hladkej múky
  • 80 g kakaa
  • 1 vanilkový lusk
  • 1 lyžička prášku do pečiva
  • 4 vajcia
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Najskôr predhrejte rúru na 160 °C. Okrúhlu formu s priemerom 22 cm vyložte papierom na pečenie alebo ju jemne potrite maslom a poprášte múkou, aby sa koláč neprilepil.

2. Krok

V jednej mise zmiešajte múku, kakao, prášok do pečiva a cukor. Tieto suroviny sa tak rovnomerne rozložia v ceste a výsledný koláč bude mať krásne vyváženú chuť.

3. Krok

V samostatnej mise vyšľahajte vajcia so zmäknutým maslom do nadýchanej konzistencie. Do tejto zmesi postupne pridávajte suché ingrediencie a dobre premiešajte, aby vzniklo hladké, krémové cesto.

4. Krok

Čokoládu si nasekajte na malé kúsky a spolu s dužinou z vanilkového lusku (vrátane semienok) ju vmiešajte do cesta. Ak by bolo cesto príliš husté, môžete ho jemne zriediť malým množstvom mlieka, no len tak, aby si zachovalo mierne hustú konzistenciu.

5. Krok

Hotové cesto nalejte do pripravenej formy a rovnomerne na povrch rozložte maliny. Pečte približne 45 minút pri 160 °C. Po upečení by mal byť povrch jemne popraskaný a chrumkavý, zatiaľ čo vnútro zostane krásne vláčne a jemne mazľavé.

reklama:

Tento dezert chutí skvele samotný, no ak ho chcete ešte viac ozvláštniť, podávajte ho s kopčekom vanilkovej zmrzliny alebo šľahačkou.

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

3 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.