Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Ako vylepšiť koláčik?

Website pics 133 1.jpg
3
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
reklama:
Pečieme
  • Piškótové či trené cesto bude jemnejšie, ak časť múky nahradíme škrobovou múčkou. Pekné sfarbenie cesta – akoby po žĺtkoch docielime tým že doň pri príprave pridáme 1 – 2 lyžice pudingového prášku s vanilkovou príchuťou, ktorý rozmiešame v malom množstve mlieka.
  • Ak do cesta pridávame kávu, vopred ju trošku zohrejeme. V múčniku bude jej chuť výraznejšia.
  • Hrozienka pekne napučia, ak ich pred použitím najprv prepláchneme vriacou a potom studenou vodou.Omnoho lepšiu chuť získajú ak ich predtým namočíte do rumu.
  • Mandle, lieskové oriešky či vlašské orechy budú mať lepšiu a výraznejšiu chuť , keď ich na chvíľu dáte do vyhriatej rúry alebo ich opražíte na panvici.
  • Ak pri pečení používame čerstvé ovocie dbáme na to, aby bolo dobre vyzreté, s charakteristickou chuťou.
  • Posýpku na múčniky môžeme vylepšiť , ak do nej pridáme trochu kokosu alebo vanilkového pudingového prášku.
  • Do  krému môžete primiešať podľa chuti čerstvé, kompótové alebo kandizované ovocie,orechy či hrozienka,ale aj kyslú smotanu, šľahačku či jogurt.
reklama:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Súvisiace témy:

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.