Kysnuté cesto – ako na to?
Kysnuté cesto je tu od nepamäti. Pre niektoré gazdinky je to maličkosť a pre iné zas … Čítať ďalej
Kysnuté cesto je tu od nepamäti. Pre niektoré gazdinky je to maličkosť a pre iné zas … Čítať ďalej
Niekedy nieje jednoducho čas pripravovať zdĺhavé jedlo, a aj jednoduchá nátierka alebo obložený chlebík dokáže … Čítať ďalej
Mám pre vás niekoľko ďalších kulinárskych tipov ktoré by ste mali vyskúšať..
Pesto je vlastne talianska omáčka.. Vďaka nemu sa stane každý pokrm okúzľujúcim, s príchuťou stredozemeného … Čítať ďalej
Určite ste sa už niekedy stretli s problémom pred oslavou čo pripraviť na občerstvenie.. Pripraviť … Čítať ďalej
Každá krajina má svoj špecifický recept podľa ktorého by ste ju vedeli rozpoznať.. Ako ináč … Čítať ďalej
Rezeň, Schnitzel, DER SCHNITZ čiže odrezok .. História rezňa spadá do 19. storočia, kedy v … Čítať ďalej
Stévia (sladká tráva) je nekalorická náhrada cukru . Nepriberá sa po nej , navyše je to … Čítať ďalej
Tiež patríte medzi tie kuchárky, ktoré palacinky robia len raz ročne, pretože im horia, trhajú … Čítať ďalej
Dobrý deň. Posielam nejaké moje výtvory, teda ak môžem. S pozdravom Judita..
Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....
Prečítajte si o nás