
Prečo robiť zásmažku? prečo treba múku osmažiť…
K receptom na jedlá alebo omáčky, sa ako zahusťovadlo používa múka, často sa ľudia pýtajú … Čítať ďalej
K receptom na jedlá alebo omáčky, sa ako zahusťovadlo používa múka, často sa ľudia pýtajú … Čítať ďalej
Neveríš kupovaným rožkom a viac si potrpíš na domácu výrobu? Tak potom tu nie je … Čítať ďalej
Maslo potrebujeme v domácnosti takmer na všetko. Pravé maslo je ale bohužiaľ veľmi tvrdé na … Čítať ďalej
Aj pre vás je tohtoročná hubárska sezóna štedrá? Ponúkame vám pár tipov ako huby uchovať … Čítať ďalej
Ak radi cestujete a ochutnávate tradičné miestne jedlá, tak ste na ňu iste už narazili. … Čítať ďalej
Aj keď sa to môže zdať zvláštne, súbor ingrediencií na tieto fajnové masové taštičky zahŕňa … Čítať ďalej
Netypické ingrediencie? Ale ešte neviete ako fantasticky chutí! Táto omeleta je obľúbená najmä v Španielsku. … Čítať ďalej
Veľká noc je už síce za nami, však sviatočné jedlá si nemusíme pripravovať len cez … Čítať ďalej
Na zimu si zvykneme z letnej úrody zavárať čalamády alebo kyslé uhorky. Skúste teraz odložiť … Čítať ďalej
Krehký, jemný a priamo francúzsky elegantný! Aj medzi koláčmi panujú módne predpisy a tento čučoriedkovo-kokosový … Čítať ďalej
Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....
Prečítajte si o nás