
Zakysaná smotana: Jemne kyslastý pomocník do kuchyne
Zakysaná smotana je výsledkom prirodzeného kvasenia smotany pomocou mliečnych baktérií. Vďaka tejto fermentácii získava jemne … Čítať ďalej
Zakysaná smotana je výsledkom prirodzeného kvasenia smotany pomocou mliečnych baktérií. Vďaka tejto fermentácii získava jemne … Čítať ďalej
Talianska kuchyňa je synonymom chutí, ktoré pohladia dušu – cestoviny, pizza, sladké dezerty. No existuje … Čítať ďalej
Predstavte si jemne zapečenú cibuľu, ktorá sa zmení na pružný plát. Na ňom vrstva roztopeného … Čítať ďalej
Letné mesiace priam lákajú k pečeniu ovocných koláčov. Ak patríte medzi milovníkov marhúľ, práve teraz … Čítať ďalej
Voňavá omáčka z mäsa, rajčín a byliniek – máloktoré jedlo má takú schopnosť prilákať k … Čítať ďalej
Leto vie prekvapiť preplnenou záhradou a práve cuketa je plodina, ktorá sa v tomto období … Čítať ďalej
Jeseň je obdobím, kedy jablká dominujú našim kuchyniam a naša chuť na sladkosti sa prebudí. … Čítať ďalej
Tráviaci systém plní v tele zásadnú úlohu – premieňa potravu na využiteľnú energiu a živiny, … Čítať ďalej
Hubárska sezóna naberá na obrátkach a mnohí už nosia z lesa plné košíky voňavých húb. … Čítať ďalej
Zemiaky patria medzi najobľúbenejšie suroviny v slovenských domácnostiach. Sú nenáročné na prípravu, finančne dostupné a … Čítať ďalej
Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....
Prečítajte si o nás