Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Bravčový perkelt a Paradajková kapusta

Bravčový perkelt a Paradajková kapusta
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Bravčový perkelt a Paradajková kapusta www.facebook.com
reklama:

Paradajková kapusta

Pokrájam novú hlavkovu kapustu. Dám do hrnca podlejem trochu vody tak asi zarovno s kapustou , pridám 1 paradajkový pretlak a 3 poliev. lyžice kečup. Osolím , pridám trocha BOSORKU príchuťou do jedál , bobkový list , rascu a 3 poliev. lyžice olej. Necham variť asi pol hodinu a zahustím šľahačkovou smotanou a hladkou múkou. Nakoniec podľa chuťí pridám cukor.

Bravčový perkelt

Na oleji spením cibuľu , pridám pokrájané bravčové mäso a miešam kým sa zatiahne. Potom pridám soľ , BOSORKU príchuťou do jedál , mleté čierné korenie , mletú červenú papriku , 2 poliev. lyžice paradajkový pretlak , podlejem vodou a nechám prikryté
dusiť.

ZDROJ: Facebook

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Súvisiace témy:

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.