Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Bryndzová nátierka s údenou paprikou a kyslou smotanou

Bryndzová nátierka s údenou paprikou a kyslou smotanou
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Bryndzová nátierka s údenou paprikou a kyslou smotanou Foto: www.gettyimages.com
reklama:

Na večeru aj ako pohostenie pre návštevy. S touto jednoduchou, vynikajúcou a ľahko pikantnou nátierkou z bryndze narobíte veľa parády aj v rade ďalších situácií.

Ingrediencie pre:
4 porcie

120 g ovčej bryndze
60 g kyslej smotany
1 ks jarnej cibuľky
2 lyžičky údené papriky
1 strúčik cesnaku
1 lyžička plnotučnej horčice
1/2 lyžice listového petržlenu
1 štipka soli
1 štipka čerstvo mletého korenia

Postup
01.

Jarnú cibuľku a petržlenovú vňať nakrájajte najemno, cesnak prelisujte. Bryndzu rozmiešajte vidličkou s kyslou smotanou a pridajte k nej všetky ostatné ingrediencie. Dobre premiešajte.

02.

Podľa chuti osoľte a okoreňte. Ihneď servírujte alebo uschovajte do chladničky do uzatvárateľného pohára a spotrebujte do druhého dňa.

Zdroj: www.prozeny.cz

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Súvisiace témy:

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.