Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Bryndzová nátierka s údenou paprikou a kyslou smotanou

Bryndzová nátierka s údenou paprikou a kyslou smotanou
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Bryndzová nátierka s údenou paprikou a kyslou smotanou Foto: www.gettyimages.com
reklama:

Na večeru aj ako pohostenie pre návštevy. S touto jednoduchou, vynikajúcou a ľahko pikantnou nátierkou z bryndze narobíte veľa parády aj v rade ďalších situácií.

Ingrediencie pre:
4 porcie

120 g ovčej bryndze
60 g kyslej smotany
1 ks jarnej cibuľky
2 lyžičky údené papriky
1 strúčik cesnaku
1 lyžička plnotučnej horčice
1/2 lyžice listového petržlenu
1 štipka soli
1 štipka čerstvo mletého korenia

Postup
01.

Jarnú cibuľku a petržlenovú vňať nakrájajte najemno, cesnak prelisujte. Bryndzu rozmiešajte vidličkou s kyslou smotanou a pridajte k nej všetky ostatné ingrediencie. Dobre premiešajte.

02.

Podľa chuti osoľte a okoreňte. Ihneď servírujte alebo uschovajte do chladničky do uzatvárateľného pohára a spotrebujte do druhého dňa.

Zdroj: www.prozeny.cz

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Súvisiace témy:

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.