Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Cestoviny s vegan boloňskou omáčkou

Kotanyi cestoviny s vegan bolonskou omackou foto.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: KOTANYI

Pre 2 osoby potrebujete:

Postup:

  1. Najprv si pripravte omáčku. Zohrejte olej na veľkej panvici. Postupne pridajte cibuľu, mrkvu a huby a nechajte 5 minút smažiť. Do hrnca s vriacou vodou vysypte šošovicu a varte asi 10 minút.
  2. Do veľkej panvice pridajte pretlak, korenie, med a nasekaný cesnak. Vysmážajte asi 3 minúty a pridajte pripravenú šošovicu, nakrájané rajčiny a zeleninový vývar.
  3. Všetko spolu nechajte variť na miernom ohni a prikryte pokrievkou. Po 20 minútach by mala byť šošovica mäkká a omáčka zahustená. V prípade potreby dochuťte korením.
  4. Počas prípravy omáčky si uvarte Vaše obľúbené cestoviny. Cestoviny naservírujte na tanier, polejte omáčkou a na vrch nastrúhajte vegánsky syr.
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Súvisiace témy:

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.