Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Fánky ako páperie

Fánky ako páperie
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Fánky ako páperie Foto: www.gettyimages.com
reklama:

Suroviny

  • 200 ml kyslej smotany
  • 0,5 sódy bikarbóny
  • 1 vajce
  • 3 lyžice cukru
  • štipka soli
  • 2 lyžice oleja
  • 390 g hladkej múky
  • Na vysmážanie:
  • olej
  • Na posypanie:
  • práškový cukor
reklama: (6461514841)

Postup prípravy

1. Krok

Zmiešajte kyslú smotanu so sódou bikarbónou vo veľkej miske, potom pridajte všetky ingrediencie a premiešajte. Ako poslednú postupne pridávame múku. Potom ručne premieste .

2. Krok

Cesto rozvaľkáme na pomúčenej doske na hrúbku 1 cm. Z cesta vykrajujeme kosoštvorce, do stredu kosoštvorcov urobíme zárez a jeden roh cez stred pretiahneme ..

3. Krok

Všetky ich vyprážame na rozpálenom oleji a občas ich otočíme. Keď sú usmažené do peknej zlatej farby, vyberte ich na kuchynskú papierovú utierku aby nasiakla prebytočný olej. Posypeme práškovým cukrom a podávame.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Súvisiace témy:

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.