Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nátierka Hokkaidó

Hokaido natierka7.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
reklama:

Tekvica hokkaidó má v kuchyni veľmi široké využitie

  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za:30min

Suroviny

  • tekvica hokkaidó
  • olej slnečnicový
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • bylinky čerstvé
  • kyslá smotana

Postup prípravy

1. Krok

tekvicu Hokkaido umyjeme, dužinu vyberieme a nakrájame na kocky aj so šupou, Hokaido sa nešúpe… uložíme na plech a polejeme slnečnicovým olejom a dáme piecť do horúcej rúry 15 minút.

2. Krok

upečené hokkaido spolu s cesnakom a trochou slnečnicového oleja roztlačíme vidličkou

3. Krok

pridáme petrželku, soľ a mleté čierne korenie a za lyžicu kyslej smotany aby bola nátierka krémovitejšia…

4. Krok

podávame natreté na hrianky…

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Súvisiace témy:

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.