Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Nátierka Hokkaidó

Hokaido natierka7.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
reklama:

Tekvica hokkaidó má v kuchyni veľmi široké využitie

  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za:30min

Suroviny

  • tekvica hokkaidó
  • olej slnečnicový
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • bylinky čerstvé
  • kyslá smotana

Postup prípravy

1. Krok

tekvicu Hokkaido umyjeme, dužinu vyberieme a nakrájame na kocky aj so šupou, Hokaido sa nešúpe… uložíme na plech a polejeme slnečnicovým olejom a dáme piecť do horúcej rúry 15 minút.

2. Krok

upečené hokkaido spolu s cesnakom a trochou slnečnicového oleja roztlačíme vidličkou

3. Krok

pridáme petrželku, soľ a mleté čierne korenie a za lyžicu kyslej smotany aby bola nátierka krémovitejšia…

4. Krok

podávame natreté na hrianky…

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Súvisiace témy:

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.