Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Nepečený čučoriedkovo-kokosový koláč z pár surovín

Fb 3.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
reklama:

Krehký, jemný a priamo francúzsky elegantný! Aj medzi koláčmi panujú módne predpisy a tento čučoriedkovo-kokosový dezert je jednou z najväčších delikates, aké môžete položiť na stôl pred svojich hostí. Vyskúšajte ho, nie je náročný, je veľmi nápaditý, na pohľad krásny a mimoriadne chutný.

Čo budete potrebovať?

Na cesto:

  • 2 a ½ šálky mandľové múky
  • ½ šálky kokosových vločiek
  • ½ šálky medu

Na náplň:

  • 1 plechovku chladeného kokosového krému (kokosová šľahačka)
  • ¼ šálky medu

Na ozdobu:

  • 300 g čerstvých čučoriedok

Ako na to?

V miske si zmiešajte všetky ingrediencie na cesto a poriadne ich roztlačte do tortovej formy alebo do formy na dezerty. Cesto dajte do chladničky stuhnúť.

Plnku si pripravíte ešte jednoduchšie. Zmiešajte kokosový krém a med ručným šľahačom, kým nebude hustý. Potrvá Vám to približne 10-12 minút. Ten dajte na pripravené vychladené cesto, prikryte potravinovou fóliou a dajte opäť do chladničky, kým nestuhne. Na záver koláč len ozdobte čerstvými čučoriedkami a podávajte.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Súvisiace témy:

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.