Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nevieš, čo s jablkami? Upeč si tieto jednoduché jabĺčkové ruže!

jednoduché jabĺčkové ruže
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Nevieš, čo s jablkami? Upeč si tieto jednoduché jabĺčkové ruže! www.youtube.com
reklama:

Máš doma kopec jabĺk a už nevieš, čo s nimi? Tak vyskúšaj tento jednoduchý a efektný recept na jablkové ruže.

Rýchly, lacný, jednoduchý a efektný! Presne taký je tento úžasný recept.

Budeš naň potrebovať jablko, lístkové cesto, lekvár, cukor, škoricu, vodu a citrón.

Horizon33_2015 10 22_17 15 39.png
www.youtube.com

A ako na to?

Jablko prepol a vyber jadrovník. Polovičky jablka nakrájaj na tenké plátky v tvare mesiačikov. Daj ich do misky a pokvapkaj šťavou z citróna. A pridaj trochu vody. Potom daj na pár sekúnd do mikrovlnky.

Horizon33_2015 10 22_17 15 53.png
www.youtube.com

Potom vyvaľkaj lísktové cesto a poukladaj naň kúsky jabĺčka, potri ich lekvárom, posyp škoricov a pokračuj podľa návodu vo videu.

Horizon33_2015 10 22_17 16 7.png
www.youtube.com

Ružičky sa pečú pri teplote 180 stupňov asi 35 až 45 minút.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Súvisiace témy:

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.