Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pestrá polievková zmes s jačmennými krúpami

Pestrá polievková zmes s jačmennými krúpami
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Pestrá polievková zmes s jačmennými krúpami sonamaleterova.sk
reklama:

Ingrediencie

Návod na prípravu

1. Pestrú polievkovú zmes prepláchneme, dáme do hrnca a zalejeme vodou. Pridáme cesnak, cibuľu, bobkový list, mrkvu a petržlen. Privedieme do varu a vložíme zeleninový bujón, soľ a príchuť do jedál. Pod pokrievkou varíme cca 1 hodinu, nakoľko všetky zložky zmesi sú starostlivo vyberané tak, aby sa uvarili v približne rovnakom čase.

2. V menšej nádobe si z 3 PL oleja a 1PL múky pripravíme zápražku. Pridáme 0,5-1 PL mletej papriky a zalejeme malým množstvom vody.

3. Zápražku prilejeme do polievky a krátko povaríme. Dochutíme príchuťou do jedál Bosorka a servírujeme.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Súvisiace témy:

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.