
- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty od vás z Facebooku
- bravčové mäso
- Bravčové karé na prírodno, tarhoňa
Bravčové karé na prírodno, tarhoňa

1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Mäsko si nakrájam na pláty, naklepem, okorením, osolím a z prudka opečiem na masti z každej strany, kým sa mäso nezatiahne.
Vyberiem pláty a odložím bokom. Do toho výpeku z mäsa pridám nakrájanú cibuľu, orestujem do zlatova, mäso vložím naspäť k cibuľke, zalejem vodou podľa potreby.
Varím na miernom ohni. Keď je mäso mäkké, zahustím solamylom, dochutím ešte soľou, čiernym mletým korením, sójovou omáčkou, pretlačeným cesnakom a mletým chilli, nechám prevrieť hotovo.
Najčítanejšie za 24 hodín
Dátum 18. januára 2022
K téme bravčové mäso