Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Bravčové pliecko na hrášku s tarhoňou

Bravcove pliecko na hrasku s tarhonou.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Bravčové pliecko na hrášku s tarhoňou -Juraj Bogdány

Cibulu očistiť, nakrájať, opiecť v hrnci na masti.

Mäso nakrájať na kúsky, osoliť, okoreniť.

Keď je cibuľa opečená, pridať trocha rasce, mletú červenú papriku, paprikovú pastu, premiešať, pridať mäso, bobkovy list, podusiť, podliať trochou vody.

Keď je mäso mäkké pridať hrášok, dochutiť podľa potreby, prevariť a môže sa podávať.

Tarhoňa

Sú rôzne recepty, ja to robím tak ako som sa to učil.

Dôležitý je pomer vody.

Vždy vychádzam z toho že na 1kg tarhone ide 2 litre vody.

Ja robím samozrejme v malom množstve, ale pomer je vždy ten istý.

Tarhoňu opiecť v hrnci na oleji. Následne zaliať vriacou vodou, osoliť, zakryť a dať do vyhriatej rúry s teplotou 200°C na 20 minút.

Autor receptu :

Juraj Bogdány

Najčítanejšie za 24 hodín

Dátum 2. marca 2022

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.