Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Filé z Alijašskej tresky na masle, šopský šalát

File.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Olga Salusova
Filé osušiť, soľ, korenie na ryby, citrónová šťava. Necháme postáť.
Na panvicu trocha olej , plátky masla, plátky cesnak, čerstvý rozmarín, rybu a opečieme. K tomuto pridám aj plátky citróna – na vrch štipku trstinový cukor.
☘️ Šalát : olúpaná uhorka na kocky, cherry paradajky , červenú a žltú papriku, menšia červená cibuľa na jemné polkolieska,
lahôdková cibuľka, balkánsky syr na kocky, olivy prekrojiť , aj celé, čerstvo mleté 4 farebné korenie, citr. šťava + oliv.olej zmiešať preliať šalát, posypať petržlenovou vňaťou , vňaťou z cibuľky.
Podľa potreby dosoliť.
Autor receptu :

Najčítanejšie za 24 hodín

Dátum 31. januára 2022
K téme

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.