Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pirohy plnené bryndzou

Pirohy.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Jitka Lojková

Uvarené zemiaky som popučila, vypracovala na bochník spolu s vajíčkom a polohrubou múkou, vyvaľkala.

Pohárom vykrojila kolieska, naplnila bryndzou zmiešanou s uvareným roztlačeným zemiakom, preložila na polovicu.

Okraje postláčala prstom a vidličkou a nakoniec uvarila v slanej vriacej vode asi 5 minút.

Vrch som pomastila popraženou cibuľou a peknou prerastenou slaninkou.

K tomu sa podľa Vašich rád hodí kyslé mlieko. Ďakujem Vám za tú dobrotu. ❤️ Dobrú chuť a krásny deň.

Autor receptu :

Jitka Lojková

Najčítanejšie za 24 hodín

Dátum 8. februára 2022
K téme

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.