Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Avokádová pomazánka s tuniakom

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Avokádová pomazánka s tuniakom
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Avokádová pomazánka s tuniakom Foto: depositphotos.com
  • Čas Prípravy: 0min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 0min

Chutné raňajky pre celú rodinu

reklama:

Suroviny

  • 1 konzerva tuniaka v kúskoch (nie drveného)
  • 1 zrelé avokádo
  • 1 rajčinu
  • šťava z citróna
  • soľ a čierne korenie podľa chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Z rajčiny odstránime vnútornú tekutú časť s dužinou a semenami, pričom zvyšok rajčiny nakrájame na malé kocky. Avokádo prerežeme na polovicu a pomocou lyžice vyberieme dužinu.

2. Krok

Dužinu z avokáda spolu s dobre scedeným tuniakom roztlačíme vidličkou. Následne do zmesi pridáme nakrájané rajčiny, niekoľko kvapiek citrónovej šťavy, soľ a čerstvo mleté korenie podľa chuti.

3. Krok

Zmes ihneď podávame, ideálna ako ľahká a osviežujúca pochúťka.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

22 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.