Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Bábovka Griotka

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Babovka griotka.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 1:10 hod
  • Hotové Za: 1:40 hod
reklama:

Suroviny

  • 1 pohár Višňový kompót
  • 200 g polohrubej múky
  • 2 čokoládové pudingy
  • 125 g práškového cukru
  • 1 vanilkový cukor
  • 5 vajec
  • 150 ml oleja slnečnica
  • 125 ml bieleho jogurtu
  • 100 g čokolády na varenie
  • 150 g práškového cukru na polevu
  • 2 lyžice griotky alebo rumu
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Vajcia vymiešame s cukrom, pridáme olej a jogurt. Postupne pridávame suché ingrediencie. Višne dobre sceďte a jemne rozmixujte kuchynským robotom. Vmiešame ich do cesta .Zmes vylejeme do vymastenej formy a pečieme približne 70 minút v rúre vyhriatej na 180°C .

2. Krok

Ak chcete, môžete horúcu bábovku pokvapkať trochou višňovej šťavy. Keď bábovka vychladne, zalejeme ho polevou pripravenou z 2 lyžíc griotky a práškového cukru.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

32 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.