- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- Bageta plnená kuracím mäsom a hubami
Bageta plnená kuracím mäsom a hubami
reklama:

3
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
- Porcií: 4
- Čas Prípravy: 10min
- Varenie: 30min
- Hotové Za: 50min
reklama:
Suroviny
- 2 francúzske bagety
- 2 kuracie prsia
- 200 g húb
- kečup
- bylinky
- 250 ml smotany
- syr
- soľ a korenie podľa chuti
- olej
- 1 cibuľa
- 1 paradajka
reklama:
Postup prípravy
1. Krok
Kuracie prsia nakrájame na menšie kúsky,cibuľu najemno a dáme smažiť na panvicu s olejom aj s hubami.Chvíľku podusíme a pridáme soľ,korenie ,smotanu a privedieme k varu.Odstránime z tepla.
2. Krok
Bagety prerežeme pozdĺžne na polovicu ,vydlabeme a plníme plnkou.Dáme do zapekacej misy,vystlanú alobalom ,posypeme syrom,ozdobíme plátkami paradajky a bylinkami.Pečieme pri 200°C 20 minút.
reklama:
Priemerné hodnotenie receptu
(5 / 5)
2 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
18822 videní