Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Balatónska špecialita

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Balatonska specialita.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Bravčová kuchárka .sk
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 500 g bravčového stehna
  • 1 cibuľa
  • 4 sterilizované uhorky
  • 3 lyžice plnotučnej horčice
  • soľ a mleté čierne korenie
  • feferónky alebo chilli
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Nakrájanú cibuľu speníme, pridáme na rezance nakrájané mäso a sprudka opečieme.

2. Krok

Asi po 5 minútach podlejeme 2 dcl vody, osolíme, okoreníme, pridáme nastrúhané uhorky na jemnom strúhadle a dusíme cca 30 minút.

3. Krok

Nakoniec zahustíme 3 polievkovými lyžicami plnotučnej horčice a feferónkami alebo s chilli. Podávame s chlebom alebo rožkami.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.7 / 5)

3 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

7204 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.