Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Banánové lievance s ovsenými vločkami

Chod:
Náročnosť:
reklama:
Bananove lievance.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 10
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 250 g banány
  • 60 ml mlieka
  • 100 g ovsenej múky
  • 1 vajce
  • štipka prášku do pečiva
  • štipka soli
  • 2 lyžičky cukru
  • 2 lyžičky oleja
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Banán ošúpeme a roztlačíme vidličkou. Do samostatnej misky rozšľaháme kuracie vajce, pridáme mlieko, cukor a štipku soli. Všetko premiešame vareškou a pridáme roztlačený banán. Teraz pridajte ovsené vločky a prášok do pečiva . Všetky ingrediencie opäť zmiešame, aby vzniklo cesto na naše lievance. Cesto necháme 10 minút odpočívať.

2. Krok

Zohrejte panvicu, nalejte olej. Pomocou polievkovej lyžice vložte cesto do panvice a na miernom ohni opekajte lievance 2 minúty z každej strany.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

264 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.