Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Bezvaječné vegánske palacinky z ovseného mlieka

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Bezvajecne veganske palacinky z ovseneho mlieka.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 20
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 500 ml ovseného mlieka
  • 250 g hladkej múky
  • 2 lyžice cukru
  • štipka soli
  • 1/2 lyžičky mletej škorice
  • 1 lyžička vanilkového extraktu
  • 2 lyžice oleja + na vysmážanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Mlieko zohrejeme na cca 30-40°C. Do misky dáme múku, cukor, soľ a škoricu a premiešame. Pridajte vanilkový extrakt a polovicu mlieka a vymiešajte metličkou do hladka. Potom pridajte zvyšné mlieko a rastlinný olej a dobre premiešajte. Potom necháme cesto asi 15 minút odpočívať. Panvicu rozohrejeme a palacinky jednu po druhej opekáme na troche rastlinného oleja dozlatista.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

705 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.