Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Bleskové brokolicové fašírky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Brokolicove fasirky.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.mindmegette.hu
  • Kusov: 12
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 300 g brokolice
  • soľ
  • 2 žemle alebo rožky
  • voda
  • 2 vajcia
  • 1 strúčik cesnaku
  • 100 g strúhanky
  • olej
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Ružičky brokolice uvaríme v osolenej vode. Precedíme, roztlačíme vidličkou a necháme vychladnúť.

2. Krok

Žemle namočíme do trochy vlažnej vody, vyžmýkame a vložíme do misy. Zašľaháme vajíčka, pridáme vychladenú brokolicovú kašu, soľ, korenie a nastrúhame aj cesnak. Hmotu dobre prepracujeme rukou.

3. Krok

Ak je hmota mäkká, môžeme ju zahustiť strúhankou. Ide o to, aby sme mali konzistenciu, z ktorej môžeme formovať guľky.

4. Krok

Hotové fašírky trochu dochutíme soľou a mletým korením, obalíme v strúhanke a opečieme na nie príliš rozpálenom oleji. Budú skoro hotové, stačí ak sa trochu zafarbia na červeno..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

973 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.