Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Boloňská cuketa

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Bolonska cuketa.png
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Boloňská cuketa
  • Kusov: 1
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 1 cuketa
  • 2 lyžice paradajkového pretlaku
  • 300 g mletého mäsa
  • strúhaný syr
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • bazalka
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Cuketu zbavíme jadrovníkov a urobíme korýtko vo vnútri.. Predhrejte rúru na 200°C . Mäso opečieme na troche oleja, potom ho polejeme paradajkovým pretlakom. Dochutíme soľou, korením a bazalkou. Keď mäso zmäkne, naplňte ním cuketu, navrch nastrúhajte syr a vložte do rúry. Pečieme, kým syr nezhnedne.

reklama:
Bolonska cuketa prispevok na instagram stvorcovy.png
www.canva.com

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

430 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.