Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Boloňská cuketa

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Bolonska cuketa.png
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Boloňská cuketa
  • Kusov: 1
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 1 cuketa
  • 2 lyžice paradajkového pretlaku
  • 300 g mletého mäsa
  • strúhaný syr
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • bazalka
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Cuketu zbavíme jadrovníkov a urobíme korýtko vo vnútri.. Predhrejte rúru na 200°C . Mäso opečieme na troche oleja, potom ho polejeme paradajkovým pretlakom. Dochutíme soľou, korením a bazalkou. Keď mäso zmäkne, naplňte ním cuketu, navrch nastrúhajte syr a vložte do rúry. Pečieme, kým syr nezhnedne.

reklama:
Bolonska cuketa prispevok na instagram stvorcovy.png
www.canva.com

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

385 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.