- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- bravčové mäso
- Boloňská cuketa
Boloňská cuketa
reklama:

2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
- Kusov: 1
- Porcií: 2
- Čas Prípravy: 20min
- Varenie: 20min
- Hotové Za: 40min
reklama:
Suroviny
- 1 cuketa
- 2 lyžice paradajkového pretlaku
- 300 g mletého mäsa
- strúhaný syr
- soľ
- mleté čierne korenie
- bazalka
reklama:
Postup prípravy
1. Krok
Cuketu zbavíme jadrovníkov a urobíme korýtko vo vnútri.. Predhrejte rúru na 200°C . Mäso opečieme na troche oleja, potom ho polejeme paradajkovým pretlakom. Dochutíme soľou, korením a bazalkou. Keď mäso zmäkne, naplňte ním cuketu, navrch nastrúhajte syr a vložte do rúry. Pečieme, kým syr nezhnedne.
reklama:

Priemerné hodnotenie receptu
(0 / 5)
0 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
407 videní