Boršč

- Kusov: 1
- Porcií: 4
- Čas Prípravy: 20min
- Varenie: 50min
- Hotové Za: 1:10 hod
Suroviny
- 200 g bravčového mäsa
- 200 g údeného mäsa
- 150 g kapusty
- 100 g cvikly
- 70 g miešanej koreňovej zeleniny
- 250 g zemiakov
- 2 lyžice rajčinového pretlaku
- 250 ml hustej kyslej smotany
- ocot
- mleté čierne korenie a soľ
- voda
Postup prípravy
1. Krok
Do studenej vody dáme variť na menšie kúsky pokrájané údené mäso a na rezance pokrájanú cviklu..
2. Krok
Potom pridáme na kocky pokrájané bravčové mäso osolíme a uvaríme do polomäkka. Kapustu a zeleninu pokrájame na rezance a očistené zemiaky na kocky. Tie pridáme aj s rajčinovým pretlakom a všetko spolu uvaríme do mäkka.
3. Krok
Polievku zahustíme bielou zápražkou, ochutíme soľou , korením a octom a napokon do nej zamiešame smotanu..
Priemerné hodnotenie receptu
(0 / 5)
0 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
540 videní