Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Bounty na plechu

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Bounty kolac.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 6 vajec
  • 125 g práškového cukru
  • 220 g polohrubej múky
  • 40 g kakaa
  • Plnka:
  • 500 mlieka
  • 125 g cukru
  • 1 vanilkový cukor
  • 250 g strúhaného kokosu
  • 200 g masla
  • Poleva:
  • 100 g mliečnej čokolády
  • 100 g tmavej čokolády
  • 125 g masla
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Na piškótový základ vymastíme malý plech ( 20 × 35 cm ) maslom alebo plech vystelieme papierom na pečenie. Vajíčka oddelíme a z bielkov vyšľaháme tuhý sneh. V samostatnej miske vyšľaháme cukor a žĺtky, kým nebudú nadýchané. Predhrejte rúru na 170°C horný a spodný ohrev (150°C teplovzdušná rúra) .

2. Krok

Múku a kakao zmiešame a preosejeme do žĺtkovo-cukrovej zmesi, krátko premiešame. Sneh z bielkov vmiešame do múčno-žĺtkovej zmesi a krátko premiešame. Cesto dáme na plech a pečieme vo vyhriatej rúre asi 30 minút a necháme vychladnúť.

3. Krok

Medzitým si pripravíme kokosovú plnku . Mlieko prevaríme s cukrom a vanilkovým cukrom. Potom pridajte strúhaný kokos a pokračujte vo varení , kým zmes nezhustne..

4. Krok

Do horúcej zmesi pridáme maslo, občas premiešame, aby sa maslo roztopilo. Kokosovú zmes necháme vychladnúť a natrieme na piškótový základ.

5. Krok

Nakoniec pripravte polevu . Na to rozlámte čokoládu a spolu s maslom ju zohrejte v miske nad horúcim vodným kúpeľom a nechajte roztopiť. Hotovou polevou pomaly polejeme koláč a dáme na 2-3 hodiny do chladničky .

reklama:
NÁŠ TIP

Dolaďte kokosovú plnku

Tip 1) Na kokosovú plnku  môžete použiť aj práškový cukor. S ostatnými ingredienciami sa spája ešte lepšie ako kryštálový cukor.
Tip 2) Môžete použiť aj šľahačku, aby bola kokosová plnka ešte nadýchanejšia.

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

868 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.