- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- Bravčová krkovička na cesnaku
Bravčová krkovička na cesnaku
- Kusov: 2
- Porcií: 2
- Čas Prípravy: 15min
- Varenie: 25min
- Hotové Za: 40min
tanier ako maľovaný..
Suroviny
- 2 velké rezne bravčová krkovička
- 3str cesnak
- 400g zemiaky
- 2 pl olivového oleja zmiešaný so sojovou om. kečupom
- podľa svojej chuti trošku BOSORKA príchuť do jedál
- 4 pl olej olivovový
- 2čl ocot balzamikový
- 2čl štava z cvikle
- 3čl šťava zo špenátu
- 100g mascarpone
- soľ podľa svojej chuti
Postup prípravy
1. Krok
Mäsko trošku naklepeme posolíme a posypeme BOSORKOU príchutou do jedál a opekáme z oboch strán, medzi tým natrieme pretlačeným cesnakom a restujeme do mäkka..
2. Krok
potom,keď je hotové tak ho pokrájeme na rezance..zemiaky uvaríme na malé kocky omastíme výpekom..
3. Krok
Z mascarpone sýra vymiešame jemný krém ochutíme ho soľou a balzamicom a dáme do dvoch mištičiek a do jednej pridám šťavu zo špenátu a do druhej šťavu z cvikle a naaranžujeme si tanier , kvety sú s cviklovou príchuťou a listy so špenátovou ,dozdobené je kečupom so sójovou omáčkou a podávame...Dobrú chuť!
Priemerné hodnotenie receptu
(5 / 5)
1 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
3213 videní