- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- bravčové mäso
- Bravčová krkovička v maďarskej marináde
Bravčová krkovička v maďarskej marináde
- Kusov: 1
- Porcií: 6
- Čas Prípravy: 60min
- Varenie: 60min
- Hotové Za: 2:0 hod
Suroviny
- 1 kg bravčovej krkovice
- 1 lyžica mletej údenej červenej papriky
- 1/2 lyžice mletého koriandru
- 1/2 lyžičky sušeného cesnaku (alebo 4 strúčiky čerstvého)
- 1 lyžica soli
- 2 lyžice oleja
Postup prípravy
1. Krok
V miske si zmiešame všetky ingrediencie..Mäso opláchneme a osušíme..Zmes najlepšie však cez noc..
2. Krok
krkovičku potom dáme na pekáč a pečieme vo vyhriatej rúre na 180°C minimálne jednu hodinu..Záleží však od toho či je prepečená..Súste do nej pichnúť vidličkou a mala by vám z nej vytekať číra šťava, nie krvavá..Po upečení ju vyberieme z rúry, a necháme 10 minút odpočívať pri izbovej teplote..až potom ju nakrájame na porcie.
Priemerné hodnotenie receptu
(3.4 / 5)
7 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
7072 videní