Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Bravčová pečienka na jablkách

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Bravcová
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 8
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 1:20 hod
  • Hotové Za: 1:30 hod

reklama:

Suroviny

  • 1 kg bravčového mäsa krkovička (pre toho kto nemá rád mastné karé)
  • soľ ,korenie,rasca
  • 20 g oleja
  • 200 ml vývaru
  • 3 jablká
  • 2 lyžice citrónovej šťavy
  • 1 vetvička rozmarínu
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Rúru si predhrejeme na 200°C.Mäso si umyjeme a osušíme.Pretrieme ho soľou, koreníma rascou.Na panivici s nepriľnavým povrchom rozpálime olej a mäso z každej strany zprudka opražíme.

2. Krok

Položíme opražené mäso do pekáča podlejeme vývarom a dusíme 50 - 60 minút .Čas od času mäso podlejeme vývarom.

3. Krok

Kým sa nám mäso dusí očistíme si jablká.Zbavíme jaderníkov a nakrájame na štvrťky.pokvapkáme ich citrónovou šťavou aby nám neočerneli .Rozmarín si umyjeme a obtrháme.20 minút pre dokončením pečenia pridáme k mäsku jablká i rozmarín.

4. Krok

Podávame horúce nakrájané na plátky s jablkami aj rozmarínom.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.3 / 5)

3 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

10453 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.