Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Bravčová roláda s omeletou a cesnakom

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
1089685_15285 300x0
6
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 3
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 35min

 1089681_19697-200x150x 1089689_82548-200x150x 1089692_67825-200x150x1089685_15285-300x0

reklama:

Suroviny

  • 350 g bravčového mäsa z pannenky
  • 4 lyžice sójovej omačky
  • 2 strúčiky cesnaku
  • mleté čierne korenie
  • 200 ml svetlého piva
  • Náplň:
  • 2 vajcia
  • medvedí cesnak
  • 2 lyžice mlieka
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • kurkuma
  • Salsa:
  • 1/2 uhorky
  • 1 rajčina
  • 1/2 papriky
  • 1 strúčik cesnaku
  • petržlenová vňaťka
  • chili korenie
  • sojóvá omáčka
  • 1lyžička olivového oleja
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Bravčové mäso prekrojíme na polovicu vodorovne a nie úplne na skrz,otvoríme ako knihu a prekrojíme ešte z vnútornej strany tiež nie úplne dokonca.Vyklepeme riadne z oboch strán.Dáme do misky sójovú omačku ,naložíme mäso a dáme nakrájaný cesnak ,mäso ponoríme ,aby bolo omáčkou zakryté ,misku zakrijeme alobalom a necháme pár hodín odležať v chladničke.Môžeme nechať aj cez noc.

2. Krok

Omeletu si spravíme tak,že zmiešame vajcia so soľou,mliekom,korením a kurkumou a vypražíme na panvici s trochou oleja ako palacinku.Medvedí cesnak umyjeme,vysušíme a odrežeme stonky.

3. Krok

Mäso vyberieme z marinády a preložíme na dosku,vyložime celé medvedím cesnakom.Omeletu prekrojíme na polovicu a dáme na medvedí cesnak.riadne zatočíme a stiahneme niťou.

4. Krok

Opečieme na grilovacej panvici z oboch strán do zlatista,možeme prekrojiť na polovicu.predhrejeme si rúru na 200 °C a mäso dáme do malého pekáčika ,zalejeme pivom a pečieme do mäkka 15-20 minút.

5. Krok

Salsu si pripravíme tak že nakrájame uhorku,papriku a rajčinu na malé kúsky,dáme do misky a pridáme pretlačený cesnak,chili,korenie,soľ,sójovú omačku,najemno nasekanú vňaťku a olivový olej,všetko dobre premiešame

6. Krok

Hotové mäso nakrájame na 0,5 cm plátky a podávame buď teplé alebo studené so salsou..Dobrú chuť

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

2935 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.