Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Bravčové karé ako rýchla večera

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Bravčové karé na večeru
3
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 35min
reklama:

Suroviny

  • 500 g bravčového karé
  • 40 ml oleja
  • 6 strúčikov cesnaku
  • 2 lyžičky tymiánu
  • 60 g masla
  • soľ a mleté čierne korenie podľa chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Bravčové karé nakrájame na rezne hrubá asi 1,5 - 2 cm.. Mäso trochu naklepme .. Každý kúsok osolíme a okoreníme..

2. Krok

Mäso na rozhorúčenej panvici s trochou oleja opečieme z oboch strán do zlatista a dáme do pekáča . Samostatne rozpustite maslo. Ošúpeme niekoľko strúčikov cesnaku a pretlačíme lisom priamo do misky s rozpusteným maslom. Pridajte soľ a tymian. Opečené mäso polejeme ochuteným maslom, na mäso môžete pridať ďalšie strúčiky cesnaku. Pekáč s mäsom vložte do rúry predhriatej na 180°C a pečieme 15-20 minút.

reklama:
Bez nazvu 600 × 400 px grafika na blog 1.png
www.canva.com

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1964 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.