Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Bravčové kotlety s jablkami

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Kotlety.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 45min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 4 hrubšie bravčové kotlety (karé) plátky
  • 1 lyžica masla
  • soľ a mleté čierne korenie
  • 2 väčšie jablká
  • štipka škorice
  • 3 lyžičky hnedého cukru
  • 1 dcl jablkovej šťavy
  • brandy alebo biele víno
  • na dozdobenie tymián alebo rozmarín
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Najskôr si dáme na panvicu rozpustiť maslo..Na masle osmažíme kotlety z oboch strán aby sa nám zatiahli..Uložíme ich na pekáčik..Do výpeku dáme osmažiť potom plátky, alebo kocky z jabĺk..Tie opečené poukladáme na kotlety..Nakoniec pridáme do výpeku cukor ktorý skaramelzujeme a zalejeme jablkovou šťavou so štipkou škorice..prevaríme a podlejeme kotlety..Pridáme pár kvapiek brandy alebo vína a vložíme do prehriatej rúry prekryté alobalom.Pri 180°C pečieme asi 45 minút.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

2141 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.