Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Bravčové kotlety v omáčke z bieleho vína

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
LrIRaQe_5NQ
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 50min

reklama:

Suroviny

  • 4 bravčové kotlety
  • 1 lyžica olivového oleja
  • 1 lyžička soli
  • 1 lyžica masla
  • 200 g húb podľa chuti
  • 1 cibuľa
  • 1/4 šálky smotany na šľahanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Bravčovú kotletu si z oboch strán opražíme na rozpálenom olivovom oleji.Samozrejeme si ju predtým osolíme a okoreníme.

2. Krok

Kotlety si potom preložíme do zapekacej misy alebo na pekáč..Na panvici kde sme kotlety opekali orestujeme huby a cibuľu .Potom podlejeme suchým vínom a dusíme do mäkka 5-7minút.Potom pridáme šľahačku.

3. Krok

Hotovou omáčkou podlejeme kotlety, prikryjeme a dusíme v rúre 25 - 30 minút.

4. Krok

Podávame so zemiakmi alebo s ryžou guľatou Mánya , preliate omáčkou.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

4620 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.