Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Bravčové kúsky s ryžovými rezancami

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
_s ryžovými rezancami5 LOGO
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 30min


reklama:

Suroviny

  • 200g bravčové stehno (plecko)
  • 1 ČL sójová omáčka
  • mleté čierne korenie
  • soľ
  • olej
  • bylinky čerstvé
  • šampiňóny čerstvé
  • ryžové rezance
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

bravčové mäso nakrájame na pásiky, vložíme do misky v ktorej sme zmiešali sójovú omáčku, korenie a olej, zamiešame a odložíme na hodinu do chladničky

2. Krok

bravčové mäso prudko orestujeme, keď sa mäso zatiahne pridáme šampiňóny a za stáleho miešania restujeme, pridáme bylinky ak treba dochutíme soľou a korením

3. Krok

ryžové rezance zalejeme vriacou vodou a necháme nabobtnať, postupujeme podľa návodu na obale

4. Krok

servírujeme rezance s mäsom posypané petržlenovou vňaťkou

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4 / 5)

4 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

9251 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.