- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- bravčové mäso
- Bravčové mäso čertovské
Bravčové mäso čertovské
- Kusov: 8
- Porcií: 8
- Čas Prípravy: 10min
- Varenie: 50min
- Hotové Za: 60min
Suroviny
- 1 kg bravčového mäsa (pliecko)
- 2 cibule
- 2 lyžice kečupu
- 2 lyžice horčice
- 150 g sterilizovaných šampiónov
- 150 g sterilizovaných uhoriek
- soľ
- korenie
- feferónky
- olej
- 1 malá lyžica červenej mletej papriky
- 3 strúčiky
Postup prípravy
1. Krok
Bravčové mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na rezančeky.Cibuľu očistíme a nakrájame na drobné kocky..Potom ju orestujeme na oleji a pridáme mäso .Okoreníme a osolíme pridáme trochu mletej červenej papriky..Keď sa nám mäso zatiahne pridáme kečup, podlejeme vodou a dusíme do mäkka.CCa 50 minút.Potom pridáme šampióny a uhorky ktoré si nastrúhame na jemnom strúhadle a pretlačený cesnak.Zahustíme dvomi lyžicami horčice..Pridáme feferónky podľa vlastnej chuti ..Podávame s hranolkami s ryžou guľatou Mánya..
Priemerné hodnotenie receptu
(3.8 / 5)
139 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
214723 videní