Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Bravčové mäso plovdivské

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
IMG_20150131_115509
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 5
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 50min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 600 g bravčového mäsa
  • 1 veľká cibuľa
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 2 lyžice rajčinového pretlaku
  • 1 lyžička mletej červenej papriky
  • 2 lyžice hladkej múky
  • soľ a korenie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Na rozpálenom tuku opražíme nakrájanú cibuľu.Pridáme na kocky nakrájané mäso a spolu orestujeme , kým sa nám mäso nezatiahne..potom osoíme okoreníme, pridáme pretlak a červenú papriku, pretlačený cesnak a zakrátko podusíme, kým nám mäso nepustí šťavu.

2. Krok

Potom zalejeme vodou a prikryté dusíme do mäkka.cca 50 minút.Potom zahustíme zátrepkou z hladkej múky a vody a ešte prevaríme.

3. Krok

Podávame s haluškami alebo s cestovinou.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.7 / 5)

63 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

153592 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.