- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- bravčové mäso
- Bravčové mäso plovdivské
Bravčové mäso plovdivské
- Kusov: 5
- Porcií: 5
- Čas Prípravy: 10min
- Varenie: 50min
- Hotové Za: 60min
Suroviny
- 600 g bravčového mäsa
- 1 veľká cibuľa
- 4 strúčiky cesnaku
- 2 lyžice rajčinového pretlaku
- 1 lyžička mletej červenej papriky
- 2 lyžice hladkej múky
- soľ a korenie
Postup prípravy
1. Krok
Na rozpálenom tuku opražíme nakrájanú cibuľu.Pridáme na kocky nakrájané mäso a spolu orestujeme , kým sa nám mäso nezatiahne..potom osoíme okoreníme, pridáme pretlak a červenú papriku, pretlačený cesnak a zakrátko podusíme, kým nám mäso nepustí šťavu.
2. Krok
Potom zalejeme vodou a prikryté dusíme do mäkka.cca 50 minút.Potom zahustíme zátrepkou z hladkej múky a vody a ešte prevaríme.
3. Krok
Podávame s haluškami alebo s cestovinou.
Priemerné hodnotenie receptu
(3.6 / 5)
61 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
150505 videní