Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Bravčové na smotane

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Bravčové  na  smotane
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 50min
  • Hotové Za: 1:5 hod
reklama:

Suroviny

  • 1 kg bravčového mäsa ( stehno)
  • 2 cibule
  • 1 lyžica mletej červenej papriky
  • soľ a korenie
  • 250 ml šľahačkovej smotany
  • 250 ml mlieka
  • 3 lyžice hladkej múky
  • bobkový list
  • nové korenie
  • 1 dcl oleja
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Bravčové mäso si umyjeme a nakrájame na kocky.Na oleji speníme cibuľu pridáme na kocky nakrájane mäsko a orestujeme.Potom pridáme 1 lyžicu mletej červenej pariky, osolíme a okoreníme a podlejeme vodou alebo vývarom.Pridáme nové korenie a bobkový list.

2. Krok

Mäsko dusíme pod pokrievkou za občasného premiešania cca 50 - 60 minút. Do mäkka. Sem tam podlejeme..Pred dokončením si rozmiešame v mlieku hladkú múku a zahustíme.Nakoniec zjemníme šľahačkovou smotanou.

3. Krok

Podávame s cestovinami.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.8 / 5)

102 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

157998 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.