Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Bravčové pečené „Harmonika“

Chod:
reklama:
Screenshot_18
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 8
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 1:30 hod
  • Hotové Za: 1:50 hod

Čo  tak  vyskúšať  aj  iné  pečené  ako  klasické?

Screenshot_19

reklama:

Suroviny

  • bravčová krkovička 1kg
  • cibuľa 2 ks
  • paradajky 4 ks
  • smotana kyslá 200ml
  • horčica 2 polievkové lyžice
  • soľ, mleté čierne korenie, rasca
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Bravčovú krkovičku si narežeme na plátky ale nie až ku koncu necháme tak 1 cm od kraja .taktiež na 1 cm robíme plátky od seba.

2. Krok

Mäsko potom nasolíme a nakoreníme a potrieme aj so smotanou a horčicou samozrejme aj medzi plátmi.

3. Krok

cibuľu a rajčinu nakrájame na kolieska a naplníme s nimi priestor medzi plátmi.Keď máte chuť na niečo iné náplni sa medze nekladú.))môžete použiť slaninku,šunku syr..inú zeleninu..

4. Krok

Môžete piecť mäsko v pečiacom sáčku alebo len prikryte alobalom..

5. Krok

pečieme pri 200°C cca 1,5 hodiny..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.5 / 5)

13 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

52640 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.