- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- bravčové mäso
- Bravčové pod hubami
Bravčové pod hubami
- Kusov: 5
- Porcií: 5
- Čas Prípravy: 15min
- Varenie: 25min
- Hotové Za: 40min
Suroviny
- 500 g bravčového mäsa karé alebo stehno
- 100 g húb..(šampiňóny)
- 250 g syru tvrdého nastrúhaného
- 1 - 2 rajčinky
- majonéza
- soľ korenie
Postup prípravy
1. Krok
Mäsko si nakrájame na rezne..Tie potom naklepeme..Mäso si Poukladáme na vymastený plech..osolíme a okoreníme..Nemusíme používať štandardne soľ a mleté čierne korenie, ale použite také korenie aké vám chutí..Nebojte sa experimentovať..potom prídu na rad paradajky.Tie rozkladáme nakrájané na plátky..
2. Krok
Potom na paradajky navrstvíme trochu nastrúhaného syru , na syr dáme na platky nakrájane huby, napríklad šampiňóny alebo dubáky a teraz príde na rad majonéza..najlepšie je ju po povrchu nastriekať.nakoniec posypeme zbytkom syra..
3. Krok
Pečieme v rúre pri 200 °C 20 - 25 minút..po 10 minútach by som odporučila prikryť a potom pred dokončením odokryť a zapiect..
Priemerné hodnotenie receptu
(5 / 5)
2 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
5653 videní