- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- Bravčové údené koleno, pečené zemiaky, pečený cesnak
Bravčové údené koleno, pečené zemiaky, pečený cesnak
- Čas Prípravy: 0min
- Varenie: 0min
- Hotové Za: 0min
Fazuľová polievka:
250 g fazuľa , 3 mrkvy 2 petržleny , 2 údené kolena vykostené 1 cibuľa , mletá červená paprika , celé čierné korenie , BOSORKA príchuť do jedál , soľ a čili papričky.
Postup:
Fazuľu namočím na 24 hod. Fazuľu scedím dám do čistej vody , pridám kolena , očistenu zeleninu koreniny a varím polievku.
Halušky do polievky:
1 vajíčko , 7 lyžíc polohrubá múka , 50 ml vlažná voda , soľ.
Bravčové údené koleno so zemiakmi a cesnakom
Suroviny
- 2 kolená z faz.polievky
- 500 g zemiakov
- 3 paradajky
- 2 papriky
- 2 celé cesnaky
- 500 ml. tmavé pivo
- olej
Postup prípravy
1. Krok
Kolena vyberiem z polievky a uložím na plech. Okolo kolena uložím čerstvu zeleninu (paradajky , papriku , cesnák) a zemiaky pokrájané na mesiačiky , posýpané americkým korením , BOSORKOU príchutou do jedál a soľou. V miske rozmixujem paru stručikou cesnák , olej a pivo. Kolená polejem pripraveným nálevom , prikryjem alobalom a pečiemasi 30 min. na 180 stup. Potom odkryjem alobal a ešte dopečiem.
Dobrú chuť!
Ak sa Vám recept páčil, zdieľajte ho s priateľmi.
Priemerné hodnotenie receptu
(5 / 5)
3 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
4172 videní