- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- Bravčový bok
Bravčový bok
- Kusov: 1
- Porcií: 10
- Čas Prípravy: 10min
- Varenie: 2:0 hod
- Hotové Za: 2:10 hod
trošku netradične….
Suroviny
- 3kg bez kosti bravčový bok
- cesnak
- podľa svojej chuti korenie čierne mleté
- 3čl provensálske bylinky sušené
- soľ
- 1čl rozmarín
Postup prípravy
1. Krok
Netradične pečený bravčový bok,umytý osušený nakrájame na väčšie kocky...kocky posolíme okoreníme a natrieme cesnakom a dáme na pekáč a podlejeme asi 1 dl vody a pomaly pečieme...
2. Krok
keď vidíme že púšťa masť,tak odoberieme a posypeme provens.bylinami a pečieme ďaľej,masť odoberáme,aby sa to nekúpalo v masti...kocky sú opečené z každej strany...
3. Krok
naposled dáme čerstvý rozmajrím nakrájaný nadrobno...
4. Krok
a podávame s čim koľvek,zemiaky,knedľa,chlieb....Dobrú chuť!
Priemerné hodnotenie receptu
(3.7 / 5)
3 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
7367 videní