Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Bravčový bok

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Snímek 1517
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 2:0 hod
  • Hotové Za: 2:10 hod

trošku netradične….

reklama:

Suroviny

  • 3kg bez kosti bravčový bok
  • cesnak
  • podľa svojej chuti korenie čierne mleté
  • 3čl provensálske bylinky sušené
  • soľ
  • 1čl rozmarín
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Netradične pečený bravčový bok,umytý osušený nakrájame na väčšie kocky...kocky posolíme okoreníme a natrieme cesnakom a dáme na pekáč a podlejeme asi 1 dl vody a pomaly pečieme...

2. Krok

keď vidíme že púšťa masť,tak odoberieme a posypeme provens.bylinami a pečieme ďaľej,masť odoberáme,aby sa to nekúpalo v masti...kocky sú opečené z každej strany...

3. Krok

naposled dáme čerstvý rozmajrím nakrájaný nadrobno...

4. Krok

a podávame s čim koľvek,zemiaky,knedľa,chlieb....Dobrú chuť!

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.7 / 5)

3 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

7448 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.