Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Brokolicovo pórková krémová polievka

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Kremova brokolicova.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.gastronom.ru
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 5min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 20min
reklama:

Suroviny

  • 4 varené vajíčka (môžete použiť len žĺtka)
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 500 g brokolice
  • 200 ml smotany na šľahanie
  • 500 g póru
  • soľ podľa chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Umyjeme si pór a brokolicu , nakrájame na väčšie kusy ..Zalejeme studenou vodou a varíme asi 7 minút..Potom rozmixujeme ponorným mixérom dohladka. Môžete si pred mixovaním pár ružičiek brokolice odložiť na dekoráciu..je však dôležité aby ste ju zachladili..

2. Krok

Potom pridáme pretlačený cesnak a zalejeme smotanou..Prehrejeme na malom plameni..Odstavíme a dochutíme soľou a korením. Pred podávaním pridáme nastrúhané vajíčko na jemnom strúhadle. *Podávame s krutónikmi.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

650 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.