Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Broskyňový džem

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Broskynovy dzem.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.einfachbacken.de
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 1200 g zrelých broskýň
  • 50 ml citrónovej šťavy
  • 500 g cukru na džem (2:1)
  • 1 vanilkový cukor
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Broskyne umyte, osušte a prekrojte na polovice. Odstráňte kôstku. Dužinu nakrájame na veľké kocky. Citrón rozpolíme a vytlačíme z neho šťavu. Plody priveďte do varu s citrónovou šťavou v hrnci.

2. Krok

Pridáme konzervačný cukor a vanilkový cukor, spolu premiešame a necháme dusiť asi 5 minút . Príležitostne premiešajte vareškou.

3. Krok

Horúci džem zľahka rozmixujte tyčovým mixérom, aby bolo stále vidieť malé kúsky broskyne. Naplňte džem do štyroch čistých zaváraninových pohárov ( každý po 350 ml) a pevne uzavrite. Necháme stuhnúť cez noc.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

5097 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.